Feestdagen 2021

Een maand vol feestdagen, samen zijn en gezelligheid. Dit brengt voor velen ook drukte met zich mee. Ziet u er al tegen op om dagenlang in de keuken staan om een mooi, leuk en lekker kerstdiner samen te stellen. Dit hoeft niet.. Laat Catering de Toekomst uw culinaire hoogstandjes met de feestdagen verzorgen.

Voor ieder wat wils. Lekker gezellig gourmetten met de kinderen, uitgebreid dineren met ons 4-gangen kerstdiner. Of wilt u graag van alles wat proberen, dan hebben wij met onze feestelijke tafelplank en het kerstbuffet een ideale optie voor u.

Tijdens de feestdagen is het helaas niet mogelijk om buiten deze pagina te bestellen.

Om teleurstellingen te voorkomen, vragen wij u om uw bestelling op tijd aan ons door te geven. U kunt uw bestellingen voor de kerstdagen tot uiterlijk zaterdag 18 december doorgeven en de bestellingen voor oudjaar tot uiterlijk woensdag 29 december.

Wij wensen u alvast fijne feestdagen en een culinaire zorg minder!

Feestelijke hapjesplank feestdagen

Onze feestelijke hapjesplank is speciaal voor kleinere gezelschappen! Deze hapjesplank bestaat uit diverse heerlijke feestelijke hapjes, perfect voor het diner. De feestelijke hapjesplank is te bestellen voor 4 of 6 personen.
– € 117,50 voor 4 personen
– € 167,50 voor 6 personen

– Gevulde wraps met beenham, kruidenkaas en sla
– Gevulde wraps met kipfilet, kruidenkaas en sla
– Ham en meloen met gerookte en gedroogde ham uit de Kempen
– Traditioneel gerookte duurzaam gekweekte paling
– Gravad Lax
In jenever gemarineerde Noorse zalm met dille en zeezout, op beukenhout gerookt en met een marinade van honing- mosterddressing
– Scampi’s gemarineerd in olijfolie, rozemarijn, knoflook en salie
– Zongedroogde tomaatjes met olijfolie en blokjes fetakaas
– Met kerrie-crème gevulde eitjes
– Russisch ei: een gekookt ei met zalmsalade en tartaarsaus
– Gemarineerde Spaanse olijven zonder pit
– Vleessalade met aardappel en stukjes rundvlees
– Verse garnaaltjes uit eigen land
– Teriyaki kipspiesjes
– Rundercarpaccio met truffelmayonaise
– Gerookte kalkoenfilet met Preisselbeeren
– Gehaktballetjes in kruidige tomatensaus
– Pestosalade met eierpasta
– Krabsalade met heerlijke kruiden
– Verschillende broodsoorten
– Kruidenboter en cocktailsaus

Voor de feestdagen heeft u de keuze uit de volgende warme gerechten, hieruit mag u er twee kiezen:
– Malse kipfilet met huisgemaakte satésaus
– Vispotje met kruidenroom
– Boeuf bourguignon
– Getrancheerde varkenshaas in champignonsaus
– Wildpeper
– Vegetarische au vin

Vleesgourmet Deluxe

Kerstbuffet – € 26,95 p.p.

Het kerstbuffet. Ideaal voor als u wat losser wilt tafelen en van alles wat wilt proeven.
Te bestellen vanaf 15 personen.

Warme gerechten
– Getrancheerde varkenshaas in champignonroomsaus
– Boeuf bourguignon, langzaam gegaard rundvlees in rode wijn met garnituren
– Gebraden kippendij met stoofpeertjes in een jus met tijm
– Vissersdroom, diverse gepocheerde vissoorten oa. witvis, zalmfilet en scampi’s in een saus van tuinkruiden met roomsaus
– Puree van zoete aardappel en pompoen
– Aardappelgratin met truffel

Koude gerechten
– Rundercarpaccio met pijnboompitjes, snippers Grana Padano kaas en truffelmayonaise
– Gerookte kalkoenfilet met mangoblokjes
– Schwarzwalderham met meloen
– Vitello tonato, langzaam gegaarde kalfsmuis, kappertjes, zontomaatjes en tonijndressing
– Compositie van gepocheerde zalmmoot, gerookte zalm, gerookte forelfilet en Hollandse garnaaltjes
– Gemengde salade met mozzarella, tomaat, komkommer, rode ui en paprika Waldorfsalade met reepjes knolselderie, mandarijntjes en walnoten
– Pennesalade met pesto en geroosterde kip
– Diverse vers afgebakken broodsoorten
– Kruidenboter en tapenade

Condities “Kerstbuffet”
– Het “Kerstbuffet” is te bestellen vanaf 15 personen op 24 t/m 26 December 2021.
– Dit alles wordt compleet geleverd met bijpassend servies & bestek, servetten en buffettafellinnen.
– Alle warme gerechten worden warm geleverd.
– Warme gerechten worden in chafing dishes warm gepresenteerd.
– Wij stellen het buffet voor u op.
– Bezorgen op 24 t/m 26 December is mogelijk tot 17.00 uur op deze kerstdagen.
– Bovenstaande prijs is incl. totale schoonmaak van de materialen, wij doen de afwas voor u!

BBQ De Toekomst Vis

4-gangen kerstdiner – 31,95 p.p.

Stel uit onderstaande keuzes een viergangen diner samen en wij zorgen voor de rest.
Het enige wat u hoeft te doen is de gerechten even op te warmen volgens bijgeleverde eenvoudige instructie. Hierna kunt u de gerechten feestelijk presenteren op eigen servies.
Te bestellen vanaf 2 personen

Voorgerecht
Proeverij van vlees compositie van kalkoenrol chimichurri, Schwarzwälder schinken met veenbessencompote en gerookte zwijnham
of
Proeverij van vis compositie van gravad lax, gerookte forelfilet en palingfilet met limoendressing
of
Proeverij vegetarisch(V) met o.a. burger met koriandercrème, spinaziecake, clubsandwich en blini met paprika

Soep
Wintersoep(V) romige soep met cantharel, oesterzwam, tamme kastanje en bieslook
of
Pittige pompoensoep met mierikswortel en rivierkreeft

Hoofdgerecht
Tournedos van de Green Egg, met een kruidige truffeljus (+ € 4,50)
of
Confit de Canard traditionele huisgemaakte gekonfijte eend op een bedje van gebraiseerde groente
of
Jachttableau* diverse soorten wild met bospaddenstoelen, cranberry’s, tamme kastanjes en abrikozen op wild-tijmjus
of
Zeebaars met coquilles op salieroom

Garnituren(V)
Pommes gratin met truffel – rode kool met appeltjes – ratatouille – stoofpeertjes – brood met kruidenboter

Kerstdessert
Trio van chocolade met een biscuitbodem

(V) Vegetarische gerecht
* Dit gerecht kan vegetarisch gepresenteerd worden

Vleesgourmet

Gourmet

Gourmetten is altijd een goed idee en al helemaal met de feestdagen! Gezellig thuis in een ongedwongen sfeer tafelen zonder dat u uren in de keuken hoeft te staan. Bekijk hier onze speciale Kerst mogelijkheden.

Vleesgourmet du chef € 9,95 per persoon
Een gevarieerde creatie van 300 gram vlees per persoon. Het assortiment bestaat uit o.a. kogelbiefstuk, varkenshaas, kipfilet, hamburgertjes, minisaté en reepjesvlees. Alle vleessoorten worden heerlijk gekruid en kant en klaar in schaaltjes gepresenteerd, zodat u ze meteen op tafel kunt zetten.

Visgourmet du chef € 11,95 per persoon
Een gevarieerde creatie van 300 gram vis per persoon. Het assortiment bestaat uit o.a. zalmfilet, kabeljauwfilet, scampi’s, scholfilet en roodbaarsfilet. Alle vissoorten worden heerlijk gekruid en kant en klaar in schaaltjes gepresenteerd, zodat u ze meteen op tafel kunt zetten.

Kindergourmet € 5,50 per persoon
Een speciale creatie van 200 gram vlees per kind. Het assortiment bestaat o.a. uit minisaté, hamburgertjes, kipfilet, minifrikadelletjes en biefstuk.

Garnituren compleet € 6,95 per persoon
Wilt u niet alleen het vlees, maar een compleet gourmetarrangementlaten bezorgen? Uiteraard kan dat bij ons ook! We kunnen voor een meerprijs van € 6,95 per persoon de schotel uitbreiden met:
– Rundvleessalade met draadjesvlees, aardappel en groentegarnituur
– Pestosalade met kip, paprika en pasta
– Gesneden uien, champignons, gemengde roerbak en gerookte spekjes
– Drie verschillende soorten verse rauwkostsalades
– Knoflooksaus, cocktailsaus en zigeunersaus
– Vers stokbrood en kruidenboter

hightea

Hors-d’oeuvres

Hors-d’oeuvres zijn prachtig opgemaakte schotels met diverse vleessoorten en visspecialiteiten. Deze lekkernijen worden allemaal op één schaal gepresenteerd. U kunt deze schalen vanaf twee personen per soort bij ons bestellen. De hors d’oeuvres kunt u uitbreiden met heerlijke ambachtelijk bereide gerechten die u alleen eventjes op moet warmen.

Vlees – € 15,95 p.p.
– Rundvleessalade
– Gevulde eieren
– Rolletje ham met asperge
– Gevuld tomaatje met kipsalade
– Kempische ham met meloen
– Ribroast
– Gerookte kalkoenfilet
– Gebraden kipkluifjes
– Gevulde wraps met beenham

Vis – € 17,45 p.p.
– Rundvleessalade
– Gevulde eieren
– Gevuld tomaatje met krabsalade
– Gerookte forelfilet
– Gerookte makreelfilet
– Gerookte reepjes zalm
– Gerookte palingfilet
– Hollandse garnalen
– Krabsalade

Vlees/vis – € 15,95 p.p.
– Rundvleessalade
– Gevulde eieren
– Rolletje ham met asperge
– Gevuld tomaatje met krabsalade
– Kempische ham met meloen
– Gevulde wraps met beenham
– Gerookte kalkoenfilet
– Gerookte reepjes zalm
– Gerookte forelfilet
– Krabsalade

Hors-d’oeuvre Vlees

Opties ter uitbreiding

Warme gerechten
De warme gerechten worden verpakt per 500 gram (± 2 personen) zodat u ze makkelijk
thuis op kunt warmen.

– Beenham in cranberrysaus € 12,95
– Boeuf Bourguignon € 13,95
– Varkenshaas in champignonsaus € 13,95
– Kippendijfilet in satésaus € 12,95
– Gemarineerde scampi’s
in kruidenroom met look
€ 15,95
– Vispotje in kruidenroom € 14,95
– Gehaktballetjes in satésaus € 9,95
– Gehaktballetjes in pangangsaus € 9,95
– Pommes gratin € 6,95
– Kruidige rijst met wokgroente € 6,95

 

Salades, sauzen, stokbrood
– Aardappelsalade € 3,25 (500 gram)
– Ambachtelijke rundvleessalade € 4,25 (500 gram)
– Pastasalade met kip en pesto € 6,25 (500 gram)
– Satésaus € 6,25 (500 gram)
– Champignonroomsaus € 6,75 (500 gram)
– Stroganoffsaus € 6,75 (500 gram)
– Honingmosterdsaus € 6,75 (500 gram)
– Cocktailsaus € 2,75 (250 gram)
– Knoflooksaus € 2,75 (250 gram)
– Zigeunersaus € 2,75 (250 gram)
– Stokbrood wit € 1,85 per stuk
– Stokbrood bruin € 1,95 per stuk
– Kruidenboter € 3,25 (200 gram)
hightea

Desserts

Desserttaarten – € 17,95 p.p.
– Opgemaakte ijstaart vanille
– Opgemaakte ijstaart chocolade
– Opgemaakte ijstaart hazelnoot
– Opgemaakte bavaroistaart perzik
– Opgemaakte bavaroistaart bramen
– Opgemaakte bavaroistaart bitterkoekjes
Onze ijs- en bavaroistaarten worden ambachtelijk bereid en zijn voor ongeveer 5 tot 7 personen.