Pasen

Om teleurstellingen te voorkomen, vragen wij u om uw bestelling op tijd aan ons door te geven. Bestellingen voor Pasen moeten uiterlijk dinsdag 30 maart binnen zijn. Bestellingen die na deze data bij ons binnen komen, kunnen wij helaas niet meer voor u inplannen en uitvoeren.

Paas-tafelplank

Onze feestelijke hapjesplank is speciaal voor kleinere gezelschappen! Deze hapjesplank bestaat uit diverse heerlijke feestelijke hapjes, perfect voor het diner. De feestelijke hapjesplank is te bestellen voor 4 of 6 personen.

– € 109,50 voor 4 personen
– € 159,50 voor 6 personen

– Gevulde wraps met beenham, kruidenkaas en sla
– Gevulde wraps met kipfilet, kruidenkaas en sla
– Ham en meloen met gerookte en gedroogde ham uit de Kempen
– Traditioneel gerookte duurzaam gekweekte paling
– Gravad Lax
In jenever gemarineerde Noorse zalm met dille en zeezout, op beukenhout gerookt en met een marinade van honing- mosterddressing
– Scampi’s gemarineerd in olijfolie, rozemarijn, knoflook en salie
– Zongedroogde tomaatjes met olijfolie en blokjes fetakaas
– Met kerrie-crème gevulde eitjes
– Russisch ei: een gekookt ei met zalmsalade en tartaarsaus
– Gemarineerde Spaanse olijven zonder pit
– Vleessalade met aardappel en stukjes rundvlees
– Verse garnaaltjes uit eigen land
– Teriyaki kipspiesjes
– Rundercarpaccio met truffelmayonaise
– Gerookte kalkoenfilet met Preisselbeeren
– Gehaktballetjes in kruidige tomatensaus
– Pestosalade met eierpasta
– Krabsalade met heerlijke kruiden
– Verschillende broodsoorten
– Kruidenboter en cocktailsaus

Deze feestelijke hapjesplank mag u aanvullen met twee warme gerechten.
U heeft keuze uit:
– Stukjes kip in satésaus
– Vispotje met kruidenroom
– Boeuf bourguignon
– Getrancheerde varkenshaas in champignonsaus
– Beenham met honingmosterdsaus
– Slowcoocked buikspek met hoisinsaus en ketjap

Paas-tafelbrunch 4 of 6 personen

Tijdens Pasen gezellig met het eigen gezin brunchen, maar geen zin hier dagen mee bezig te zijn? Bestel een heerlijke Paas-tafelbrunch en u hoeft niks meer te doen. Voor ieder wat wils.
De Paas-tafelbrunch is te bestellen voor 4 of 6 personen.

– Paas-tafelbrunch 4 personen € 89,50
– Paas-tafelbrunch 6 personen € 129,50

Soepen
– Aspergesoep met gegrilde beenham en room
en/of
– Gebonden tomaten crème soep met zongedroogde tomaatjes, prei en runderballetjes

Hartige gerechten
– Gravad lax
– Gerookte forelfilet
– In look gemarineerde scampi’s
– Kempische ham en Serranoham met meloen
– Gevulde eitjes
– Romige brie
– Vleessalade
– Russisch ei
– Rundercarpaccio met truffelmayonaise
– Wraps gevuld met old Amsterdam en mosterd dille
– Teriyaki kipspiesjes
– Gehaktballetjes in zoetzure grillsaus
– Pulled porc
– Vitello tonato
– Gegrilde beenham
– Gerookte kipfilet

Broodjes
– Vers afgebakken luxe broodjes (harde en zachte) en croissants

Warm gerecht met pasteibakjes
– Kippenragout van dijvlees
of
– Visragout met warm gerookte zalm

Zoete gerechten
– Aardbeien met slagroom
– Kersen in advocaat
– Chocolade krullen
– Macarons
– Aardbeienconfituur
– Muffins
– Donuts

Drank
– Vers geperste jus d’orange

Extra
– Roomboter en margarine

Panparty Vlees en vis

Vier gangen Paas keuzemenu – € 31,95 p.p.

Dagenlang in de keuken staan om een mooi, leuk en lekker Paasdiner samen te stellen. Dit hoeft niet.. Laat Catering de Toekomst het kerstdiner voor u verzorgen!
Stel uit onderstaande keuzes een viergangen diner samen en wij zorgen voor de rest.
Het enige wat U hoeft te doen is de gerechten even op te warmen volgens bijgeleverde eenvoudige instructie. Hierna kunt u de gerechten feestelijk presenteren op eigen servies.
Te bestellen vanaf 2 personen

Voorgerecht

– Proeverij van vlees rundercarpaccio, Schwarzwalderham met meloen, casselerrib
met asperge en kalfsmuis met vijgenchutney.
of
– Proeverij van vis gerookte zalm met mosterddille, cocktail van Hollandse garnaaltjes, gerookte forelfilet met
bieslookkaas & kappertjes en gemarineerde scampi’s met lookmayonaise

Soepen
– Aspergesoep
met gegrilde beenham en room
of
– Gebonden tomaten crème soep met zongedroogde tomaatjes, prei en runderballetjes

Hoofdgerecht
– Tournedos met truffelroom en bospaddenstoelen
of
– Lamsrollade met rozemarijn en knoflookjus
of
– Op de huid gebakken zalmfilet met een hollandaisesaus en groene aspergess
of
– Kabeljauwfilet op zoete zuurkool met appel en rozijnen

Garnituren
– In roomboter gebakken krieltjes met salieroom
– Verse asperges
– Salade van het huis
– Brood met kruidenboter

Paasdessert
– Meringue limoncello taartje en brownie

Horse d'oeuvre

Hors-d ‘oeuvres

  • Vlees
  • Vis
  • Vlees & vis
Gourmet

Gourmet

  • Vleesgourmet
  • Visgourmet
  • Kindergourmet
  • En nog veel meer!

Desserts

Desserttaarten – € 17,95
– Opgemaakte ijstaart vanille
– Opgemaakte ijstaart chocolade
– Opgemaakte ijstaart hazelnoot
– Opgemaakte bavaroistaart perzik
– Opgemaakte bavaroistaart bramen
– Opgemaakte bavaroistaart bitterkoekjes

Onze ijs- en bavaroistaarten worden ambachtelijk bereid en zijn voor ongeveer 5 tot 7 personen.

Vleesgourmet

Opties ter uitbreiding

Warme gerechten
De warme gerechten worden verpakt per 500 gram (± 2 personen) zodat u ze makkelijk
thuis op kunt warmen.

– Spare ribs € 11,95
– Beenham in cranberrysaus € 12,95
– Boeuf Bourguignon € 13,95
– Varkenshaas in champignonsaus € 13,95
– Kippendijfilet in satésaus € 12,95
– Gemarineerde scampi’s
in kruidenroom met look
€ 15,95
– Vispotje in kruidenroom € 14,95
– Gehaktballetjes in satésaus € 9,95
– Gehaktballetjes in pangangsaus € 9,95
– Pommes gratin € 6,95
– Kruidige rijst met wokgroente € 6,95

 

Salades, sauzen, stokbrood

– Aardappelsalade € 3,25 (500 gram)
– Ambachtelijke rundvleessalade € 4,25 (500 gram)
– Pastasalade met kip en pesto € 6,25 (500 gram)
– Satésaus € 6,25 (500 gram)
– Champignonroomsaus € 6,75 (500 gram)
– Stroganoffsaus € 6,75 (500 gram)
– Honingmosterdsaus € 6,75 (500 gram)
– Cocktailsaus € 2,75 (250 gram)
– Knoflooksaus € 2,75 (250 gram)
– Zigeunersaus € 2,75 (250 gram)
– Stokbrood wit € 1,85 per stuk
– Stokbrood bruin € 1,95 per stuk
– Kruidenboter € 3,25 (200 gram)