Gourmet

Gourmetten is altijd een goed idee! Gezellig thuis in een ongedwongen sfeer tafelen zonder dat u uren in de keuken hoeft te staan. Bekijk hieronder onze mogelijkheden.

Bezorging

– De bezorging in Hilvarenbeek is gratis. Buiten Hilvarenbeek rekenen wij €2,00 per kilometer, enkele reis. Dit geldt voor zowel de bezorging als het ophalen.
– Hoeft het niet gehaald te worden óf brengt u het zelf terug rekenen wij de helft.

Vleesgourmet Deluxe

Vleesgourmet de luxe – € 10,95 p.p.

Deze luxe schotel is voorzien van 300 gram vlees per persoon. Op deze schaal presenteren wij verschillende luxe vleessoorten, zoals kogelbiefstuk, kipfilet, varkenshaas, minisaté, kipreepjes en shoarmareepjes. We kruiden van tevoren de malse vleestukjes voor de extra smaak.

Visgourmet

Visgourmet de luxe – € 12,95 p.p.

Een gevarieerde schaal van 300 gram vis per persoon. Het assortiment bestaat uit o.a. zalmfilet, kabeljauwfilet, scampi’s, scholfilet en roodbaarsfilet. De vis wordt van tevoren heerlijk gekruid.

Kindergourmet

Kindergourmet – € 5,95 p.p.

Speciaal voor de kinderen hebben wij een schaal vol lekkers met 200 gram vlees per kind. De schaal bestaat uit diverse vleessoorten, zoals minisaté, hamburgertjes, kipfilet, biefstukje en minifrikadel. De stukjes vlees worden geserveerd op een schaal per kind. Uiteraard inclusief een kleine verrassing!

Garnituren compleet

Garnituren compleet – € 6,95 p.p.

Wilt u niet alleen het vlees, maar een compleet gourmetarrangementlaten bezorgen? Uiteraard kan dat bij ons ook! We kunnen voor een meerprijs van € 6,95 per persoon de schotel uitbreiden met:

– Rundvleessalade met draadjesvlees, aardappel en groentegarnituur
– Pestosalade met kip, paprika en pasta
– Gesneden uien, champignons, gemengde roerbak en gerookte spekjes
– Drie verschillende soorten verse rauwkostsalades
– Knoflooksaus, cocktailsaus en zigeunersaus
– Vers stokbrood en kruidenboter