Gourmet

Gourmetten is altijd een goed idee! Gezellig thuis in een ongedwongen sfeer tafelen zonder dat u uren in de keuken hoeft te staan. Bekijk hieronder onze mogelijkheden.

Bezorging

– De bezorging is gratis bij een bestelling vanaf € 125,- als u binnen een straal van 10 kilometer rondom Hilvarenbeek woont.
– Woont u niet binnen een straal van 10 kilometer rondom Hilvarenbeek? Dan rekenen wij vanaf de 10e kilometer € 1,25 per kilometer, voor de heen- en terugreis.

Vleesgourmet

Vleesgourmet – € 7,95 p.p.

Een schotel gevuld met 300 gram vlees per persoon. De schotel bestaat uit diverse vleessoorten, zoals hamburgertjes, stukjes saté, biefstuk, shoarmareepjes, kipfilet, varkenshaas en tartaartjes. Uiteraard is het vlees heerlijk gekruid en wordt het prachtig gepresenteerd op een schaal.

Vleesgourmet Deluxe

Vleesgourmet de luxe – € 8,95 p.p.

Deze luxe schotel is voorzien van 300 gram vlees per persoon. Op deze schaal presenteren wij verschillende luxe vleessoorten, zoals kogelbiefstuk, kipfilet, varkenshaas, minisaté, kipreepjes en shoarmareepjes. We kruiden van tevoren de malse vleestukjes voor de extra smaak.

Visgourmet

Visgourmet – € 9,95 p.p.

Een schaal voor heerlijke vissoorten zoals gamba’s, zalmfilet en kabeljauwfilet. De vis wordt van tevoren heerlijk gekruid. We rekenen 300 gram vis per persoon.

Kindergourmet

Kindergourmet – € 5,50 p.p.

Speciaal voor de kinderen hebben wij een schaal vol lekkers met 200 gram vlees per kind. De schaal bestaat uit diverse vleessoorten, zoals minisaté, hamburgertjes, kipfilet, varkensschnitzel, tartaar en minifrikadel. De stukjes vlees worden geserveerd op een schaal per kind. Uiteraard inclusief een kleine verrassing!

Garnituren compleet

Garnituren compleet – € 6,75 p.p.

Wilt u niet alleen het vlees, maar een compleet gourmetarrangementlaten bezorgen? Uiteraard kan dat bij ons ook! We kunnen voor een meerprijs van € 6,75 per persoon de schotel uitbreiden met:

– Rundvleessalade met draadjesvlees, aardappel en groentegarnituur
– Pestosalade met kip, paprika en pasta
– Gesneden uien, champignons, gemengde roerbak en gerookte spekjes
– Drie verschillende soorten verse rauwkostsalades
– Knoflooksaus, cocktailsaus en zigeunersaus
– Vers stokbrood en kruidenboter