Restaurant aan huis

Slider Catering de Toekomst

Feestelijke hapjesplank

– € 102,95 voor 4 personen
– € 154,50 voor 6 personen

– Gevulde wraps met rundercarpaccio, kaas en truffelmayonaise*
– Gevulde wraps met kipfilet, kruidenkaas en sla*
– Ham en meloen met gerookte en gedroogde ham uit de Kempen*
– Traditioneel gerookte duurzaam gekweekte paling*
– Gravad Lax
In jenever gemarineerde Noorse zalm met dille en zeezout, op beukenhout gerookt en met een marinade van honing- mosterddressing
– Scampi’s gemarineerd in olijfolie, rozemarijn, knoflook en salie*
– Zongedroogde tomaatjes met olijfolie en blokjes fetakaas
– Met kerrie-crème gevulde eitjes*
– Russisch ei: een gekookt ei met zalmsalade en tartaarsaus
– Gemarineerde Spaanse olijven zonder pit
– Vleessalade met aardappel en stukjes rundvlees*
– Verse garnaaltjes uit eigen land*
– Teriyaki kipspiesjes
– Rundercarpaccio met truffelmayonaise*
– Gerookte kalkoenfilet met Preisselbeeren
– Gehaktballetjes in kruidige tomatensaus*
– Pestosalade met eierpasta
– Krabsalade met heerlijke kruiden
– Verschillende broodsoorten
– Kruidenboter en cocktailsaus

Deze feestelijke hapjesplank mag u aanvullen met twee warme gerechten.
U heeft keuze uit:
– Malse kipfilet met huisgemaakte satésaus
– Vispotje met kruidenroom
– Bœuf bourguignon
– Varkenshaas met champignonsaus
– Beenham met cranberrysaus

Keuzemenu

– Te bestellen vanaf 2 personen.
– Minimaal 1 werkdag vooraf bestellen.
– Bestellingen worden koelvers meegeleverd. U hoeft thuis enkel gerechten op te warmen volgens bijgeleverde instructies.

Er zijn verschillende mogelijkheden:
-2-gangen diner incl. soep € 14,95
-2-gangen diner incl. voorgerecht € 18,95
-3-gangen diner € 21,95
-4-gangen diner € 24,95

Voorgerecht – € 7,95 per couvert

– Rundercarpaccio met pijnboompitjes, snippers Grana Padano en truffelmayonaise
– Vitello tonato, langzaam gegaarde kalfsmuis met tonijnmayonaise
– Trio van gerookte paling, zalm en een cocktail van Hollandse garnalen
– Asperges, gewikkeld in gerookte kempische ham, rucola en bieslookkaas

Soepen – € 3,95 per persoon

– Runderbouiilon met draadjesvlees, runderballetjes en fijne soepgroente
– Romige aspergesoep met gerookte zalm en lente-ui
– Tomatensoep met verse pomodori tomaten met room en runderballetjes

Hoofdgerecht per persoon – € 12,95 (vanaf 2 personen per gerecht)

– Boeuf bourgignon, in rode wijn gegaard rundvlees met garnituren
– Beenham met honing-mosterdsaus
– Getrancheerde varkenshaas in champignonroomsaus
– Vispotje met scampi’s in kruidenroom

Garnituren

– Gebakken krieltjes óf pasta met kruidenroom
– Parijse worteltjes met mint
– Salade van het huis

Dessert – € 3,95 per persoon

– Tiramisu bavarois

BBQ De Toekomst Vlees en vis basic

BBQ-menu’s

Bent u met een wat kleiner gezelschap en wilt u toch genieten van een heerlijke BBQ? Speciaal hiervoor hebben wij de kleine groepen BBQ menu’s samen gesteld. U kunt deze met of zonder de garnituren bestellen. Deze is verkrijgbaar vanaf 2 tot 10 personen.

BBQ-menu Standaard –  € 9,45 per persoon

– Barbecueworst
– Gemarineerde speklap
– Kipsaté
– Varkenshaasfiletlapje met tuinkruiden en look
– Gemarineerde biefstuk

Van alle vlees soorten krijgt u per persoon 1 stuk.

 

BBQ-menu Chique –  € 11,45 per persoon

– Gergrilde runderburger
– Gemarineerde biefstuk
– Spies van kippendijfilet
– Varkenshaasfiletlapje met tuinkruiden en look
– Scampi spies

Van alle vis/vlees soorten krijgt u per persoon 1 stuk.

 

BBQ garnituren –  € 5,95 per persoon

– Sauzen; barbecue – saté – cocktail – knoflook
– Hollandse rundvleessalade met draadjesvlees, aardappel en groentegarnituur
– Pastasalade
– 3 soorten vers gesneden rauwkostsalade
– Vers afgebakken stokbrood
– Kruidenboter